Ciuperci champignon cu telemea si marar

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 8244 vizualizari

 

Cand ai pofta de un gratar mai putin carnos :))

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon cu palariutele intacte :D
  • 400g branza telemea
  • 1 ou mare
  • marar
  • 2-3 capatani de usturoi
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon cu telemea si marar:

Ciupercile se spala, se taie coditele (care se pot folosi pentru tocanite, de ex) si se curata de pielita.

Branza telemea se rade si se amesteca bine cu oul si mararul. Usturoiul se taie feliute subtiri.

Se pune un praf de piper in palariuta, apoi cateva feliute de usturoi, apoi o lingura din amestecul de branza.

Se pot pregati pe gratar, la cuptor sau in tigaie (in ultimul caz e nevoie de putin ulei pentru a nu se prinde). Se tin pe foc pana cand se inmoaie palariutele si se leaga amestecul cu branza si ou.

 

TIPS-URI

1

Pot fi preparate si cu branza de burduf, dar atunci nu mai amestecam cu ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon cu telemea si marar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Sylvia 1

16.09.2010, 12:31

Superba reteta

Anamaria7 1

16.09.2010, 18:35

multumesc pentru furci, fetelor! si pentru comparatie, Corina33 mereu mi s-a parut foarte scumpa Katie

nadina73 1

16.09.2010, 18:42

super bune ,eu as putea papa la ciuperci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta pastorului