Ciulama din ghebe

de andreea_angelo in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2012 | 6094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ghebe
  • 2 cepe
  • 2-3 catei usturoi
  • 3 oua
  • 300 g smantana
  • 2 linguri faina alba
  • pantrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama din ghebe:

Ghebele trebuie fierte cca.40 minute. Dupa ce s-au fiert le lasam la scurs, eu am folosit niste ghebe mai mici dar daca vi se nimeresc mai mari, le taiati in bucati mai mici

Tocam ceapa si o punem la calit, urmeaza ghebele si usturoiul tocat marunt

Pregatim smantana: prima data batem cele 3 oua, turnam smantana si cele 2 linguri de faina alba. Dupa ce s-au calit si ghebele putin, turnam compozitia obtinuta! Amestecam incontinuu timp de 2-3 minute, punem sare si piper dupa gust, inchidem aragazul, punem pantrunjelul si pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama din ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

lilik 1

23.11.2012, 22:22

iooooi...pun acum de mamaliga

andreea_angelo 1

24.11.2012, 08:08

DanLupoiu 1

16.11.2017, 14:44

Nu puneti oua! Acopera aroma ciupercilor. Mi-am batut joc de un kil de ghebe cu reteta voastra :\

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci in vasul Zepter cu orez basmati