Ciulama din ghebe

de andreea_angelo in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2012 | 6104 vizualizari

COMENTARII (16)

Dana_Retetegg 1

23.11.2012, 17:07

Bunaaa!! Eu abia am gustat ghebele anul asta, n-as refuza o portie

MotanLaOale 1

23.11.2012, 17:15

laura_n 1

23.11.2012, 17:21

buna tare

cristeena20 1

23.11.2012, 17:30

mmmmm..tre sa fie ff buna. Ador orice ciuperci.mai ales cele de acasa de padure si de pe camp

andreea_angelo 1

23.11.2012, 17:42

va multumesc,chiar a iesit super buna ciulamaua v-o recomand,va pup

Geanina87 1

23.11.2012, 18:01

bun bun

ANNA_46 1

23.11.2012, 18:29

Buna rau

Bunica 1

23.11.2012, 18:58

Asta da!Ma ofer sa fac mamaliguta pentru toti bucatarasii care doresc

andreea_angelo 1

23.11.2012, 19:44

da,e buna cu mamaliguta

Toamna07 1

23.11.2012, 20:03

Cata aroma!

Rocsi 1

23.11.2012, 20:03

Iau putina si eu...

andreea_angelo 1

23.11.2012, 20:37

va spun drept,eu nici macar nu am mancat asa o portie calumea,a mancat sotu...socrii....

Lau 1

23.11.2012, 20:54

bunn

lilik 1

23.11.2012, 22:22

iooooi...pun acum de mamaliga

andreea_angelo 1

24.11.2012, 08:08

DanLupoiu 1

16.11.2017, 14:44

Nu puneti oua! Acopera aroma ciupercilor. Mi-am batut joc de un kil de ghebe cu reteta voastra :\

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci in vasul Zepter cu orez basmati