Ciulama de pui cu ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Pui, 3 Sep 2013 | 6641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 6-8 copanele de pui
  • 2 cepe mari
  • sare dupa gust
  • o cana cu supa de pui
  • o legatura de marar verde
  • smantana atat cat considerati
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Rumenim copanelele usor, adaugam ceapa tocata si o lasam pana devine translucida. Punem ciupercutele (eu le-am prajit putin inainte :) ), supa de pui, saram dupa gust si lasam sa fiarba totul, la foc potrivit pentru 15-20 de minute. Adaugam si smantana, amestecam usor si o lasam cat sa dea intr-un clocot. Presaram marar proaspat dupa ce luam ciulamaua de pe foc.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca alegeti sa folositi delikat in loc de sare, trebuie sa stiti ca ii confera o culoare galbuie, nu prea potivita pentru ciulama

2

Eu aleg ciuperci de dimensiuni mici, insa, daca nu va plac asa, le puteti felia

3

Imi place ca ciulamaua sa aiba gust de smantana si nu urme ale gustului, de aceea eu folosesc o cutie mare de 1000 gr

4

Copanelele se strang la fiert, puteti folosi piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci