Ciulama de pipote cu ciuperci

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2013 | 30893 vizualizari

 

Nu am putut rezista tentatiei!Am vazut reteta la ELa,este extraordinary de buna!!!!sa o incercati si voi! http://www.bucataras.ro/retete/ciulama-de-pipote-cu-ciuperci-46013.html

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de pipote si inimi
  • 1 cutie de ciuperci la conserva
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2-3 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • 150 g smantana
  • 1 lingura de faina
  • 1 morcov
  • sare.piper/curcuma/boia dulce/busuioc/
  • Ulei de masline
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pipote cu ciuperci:

Ceapa se taie feliute, morcovul si ardeiul gras le taiem cubulete.

Pipotele se clatesc si se taie bucatele mai mici, la fel taiem si ciuperciile.

Intr-un ceaun punem legumele la calit, adaugam si pipotele, vinul, iar ciuperciile le adaugam dupa vreo 15 minute.

Se acopera totul cu apa si se lasa la foc potrivit sa fiarba.Cand scade apa se mai completeaza pana se inmoaie pipotele.

Se prepara sosul din smantana si faina,se amesteca bine,adaugam si putina apa,si se adauga totul in ceaun amestecand continuu.Se adauga si usturoiul pisat si condimentele.

La sfarsit se pune mararul tocat marunt.

Se serveste cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pipote cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]