Ciorbita de verzatura

de yafa in Supe/Ciorbe, 28 Iul 2010 | 4577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi mai marisoare
  • 100g de pastai verzi
  • 100g de varza
  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi
  • 2 rosii dulci
  • 1 lingura de borsul magic
  • 1 cub knorr sau maggi de legume
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri de ulei de masline
  • apa
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de verzatura:

Curatam , spalam si taiam in bucati marunte toate legumele. Pastram coditele de la ceapa verde si rosiile cojite si tocate pentru a le adauga spre final. Inabusim legumele cu uleiul de masline, adaugam apa si lasam sa fiarba, pe parcurs adaugam cubul de la maggi sau knorr. Cand legumele sunt fierte mai completam cu apa, daca este nevoie, adaugam cozile de la ceapa si rosiile, completam cu lingura de bors magic si asezonam dupa gust, mai lasam sa dea 2 clocote, inchidem focul.

Dregem cu smantana si servim. Se poate degusta si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de verzatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarbusca cu zer de oaie