Ciorbita de verzatura

de yafa in Supe/Ciorbe, 28 Iul 2010 | 4873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi mai marisoare
  • 100g de pastai verzi
  • 100g de varza
  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi
  • 2 rosii dulci
  • 1 lingura de borsul magic
  • 1 cub knorr sau maggi de legume
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri de ulei de masline
  • apa
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de verzatura:

Curatam , spalam si taiam in bucati marunte toate legumele. Pastram coditele de la ceapa verde si rosiile cojite si tocate pentru a le adauga spre final. Inabusim legumele cu uleiul de masline, adaugam apa si lasam sa fiarba, pe parcurs adaugam cubul de la maggi sau knorr. Cand legumele sunt fierte mai completam cu apa, daca este nevoie, adaugam cozile de la ceapa si rosiile, completam cu lingura de bors magic si asezonam dupa gust, mai lasam sa dea 2 clocote, inchidem focul.

Dregem cu smantana si servim. Se poate degusta si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de verzatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza