Ciorbita de verzatura

de yafa in Supe/Ciorbe, 28 Iul 2010 | 4813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi mai marisoare
  • 100g de pastai verzi
  • 100g de varza
  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi
  • 2 rosii dulci
  • 1 lingura de borsul magic
  • 1 cub knorr sau maggi de legume
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri de ulei de masline
  • apa
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de verzatura:

Curatam , spalam si taiam in bucati marunte toate legumele. Pastram coditele de la ceapa verde si rosiile cojite si tocate pentru a le adauga spre final. Inabusim legumele cu uleiul de masline, adaugam apa si lasam sa fiarba, pe parcurs adaugam cubul de la maggi sau knorr. Cand legumele sunt fierte mai completam cu apa, daca este nevoie, adaugam cozile de la ceapa si rosiile, completam cu lingura de bors magic si asezonam dupa gust, mai lasam sa dea 2 clocote, inchidem focul.

Dregem cu smantana si servim. Se poate degusta si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de verzatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci cu carne de pui