Nu stiam ce denumire sa-i pun, fiindca este o ciorba cu de toate, noi o pregatim a doua zi dupa sacrificarea porcului, este o ciorbica foarte buna!!!
Carnea cu os se taie bucatele (de preferat muschiulet cu os), iar compozitia de carnati se amesteca cu oul batut si se formeaza perisoare. Se pune la fiert carnea si perisoarele si se ia spuma. Legumele se curata, se spala si se taie in cuburi mici, varza se taie marunt. Adaugam creierul curatat de pielita si spalat si legumele. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert.
Dupa ce este gata fiarta carnea se acreste cu moare dupa gust si se mai potriveste de sare daca e cazul, si se presara patrunjel verde tocat. Servim cu multaaa smantana, este o ciorbica consistenta si tareee buna!! Compozitia de carnati ii da un gust deosebit ciorbei, asa putin usturoiat :) Asta este tot, va doresc pofta mare!!!
1
Puteti folosi ce legume doriti, ciorbica asta variaza de la un porculet la altul :)