Ciorba din capatana de crap

de mamaieelena in Ciorbe, 4 Mai 2012 | 9566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de crap
  • laptii si coada de la crap
  • 1 morcov mic
  • 1 lingura cu telina taiata cuburi
  • 1/2 ardei gras verde
  • 2 rosii taiate cuburi
  • leustean verde congelat
  • 300 ml bors
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din capatana de crap:

Se pune intr-o oala de 2 litri apa doar pe jumatata plina , se curata si se spala legumele, apoi se toaca cuburi cu cutitul. Cand clocoteste apa se pun legumele la fiert si cu putina sare. Fierte fiind se poate adauga capatana si laptii de la peste lasand inca 15 minute la fiert. Acum se pun rosiile taiate cuburi si cand acestea sunt fierte se poate pune si borsul. Inainte de a opri focul se pune leusteanul si se drege de sare.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din capatana de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

05.05.2012, 20:30

Bunica si la mine este ciorba preferata

jolygina 1

06.05.2012, 00:54

delicioasa

mamaieelena 1

06.05.2012, 19:14

multumesc gina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste