Ciorba de vacuta

de InvatsaBucataresccom in Ciorbe, 3 Dec 2014 | 6829 vizualizari

 

Initial nu am vrut sa postez aceasta reteta, dar pentru ca a iesit atat de minunata am vrut sa o impartasesc. Reteta este o combinatie din doua retete, o parte dintr-o reteta a Jamila Cuisine, si tarhonul l-am pus pentru ca am mancat o ciorba de vacuta cu tarhon la o nunta in ardeal si mi s-a parut geniala combinatia!

 

INGREDIENTE

  • 5-700 grame carne de vita taiata cuburi
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina cat un pumn
  • 70g unt
  • 1 manunchi patrunjel
  • 1 1/2 linguri tarhon uscat
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

 

  Puneti carnea de vita la fiert in 4 litri de apa pentru 1 ora. Aveti grija sa luati spuma cu ajutorul unei palete. Tocati toate legumele cubulete puneti in oala si mai fierbeti pentru 30 de minute, la final adaugati patrunjelul tocat, tarhonul si untul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

reisnaor_2006 1

03.12.2014, 22:35

Rocsi 1

03.12.2014, 23:23

O ciorbita buna!

Bya Ralu 1

19.12.2015, 00:05

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta - cum sa faci cea mai buna ciorba de vita