Ciorba de pui a ` la grec`

de biancas76 in Ciorbe, 25 Iul 2010 | 16465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe intregi de pui (cam 600 g)
  • o jumatate telina
  • 3 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 2 buchete conopida (eu am avut congelata)
  • 2 oua
  • 300 g smantana
  • o cescuta orez
  • o lamaie
  • sare, delikat
  • ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a ` la grec`:

Legumele se taie marunt si se calesc in putin ulei. Cand sunt calite se adauga pulpele si apa si se lasa la fiert. Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga cescuta de orez si mai lasam sa fiarba.
Verificam carnea si daca e fierta se scoate afara, se curata de pe oase si se pune inapoi in ciorba.
Pregatim dresatura din cele 2 galbenuse si amestecam cu smantana. Turnam cateva polonice de ciorba fierbinte pentru a aduce dresatura la aceeasi temperatura si o turnam in ciorba. Se stoarce lamaie iar cu zeama se acreste ciorba. Se condimenteaza dupa gust, eu am pus sare si putin delikat. Albusele le-am pus in ciorba in timp ce inca mai fierbea.
E foarte buna, am mancat-o cu ardei kapia si cu ardei iute (dupa preferinte):)
Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a ` la grec`" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

biancas76 1

26.07.2010, 23:26

Multumesc fetelor, sunteti dragute

mena29 1

27.07.2010, 08:39

Am reusit eu sa completez setul

silvi0ara 1

27.07.2010, 09:45

Foarte buna si mie imi place mult.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]