Ciorba de pui

de lorenik in Ciorbe, 19 Aug 2013 | 7452 vizualizari

 

Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare, 2 spate de pui de curte
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 plic bors (6-7 litri de apa)
  • 4-5 linguri de zarzavat
  • 2 oua
  • leustean
  • fidea
  • piper
  • cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Se curata,se spala carnea si se pune la fiert. Se spumeaza,dupa 30 de minute de fierbere se adauga la fiert si legumele taiate marunt. Se adauga un praf de sare ,piperul si cimbrul. Dupa inca vreo 20 de minute se adauga zarzavatul si se lasa la foc mic sa fiarba, cand este aproape gata se adauga fideua, borsul. La final se drege cu ou batut si putin leustean dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca