Ciorba de vacuta cu multe legume 2

de Panacris in Ciorbe, 28 Ian 2012 | 5303 vizualizari

 

Ca tot e frig, ne incalzim cu o ciorbita fierbinte!

 

INGREDIENTE

  • carne de vacuta 300 g.
  • legume asortate ( mazare, morcovi, cartofi, pastarnac, fasole galbena, patrunjel) 500 g.
  • ceapa 1 bucata
  • sare iodata 20 g.
  • foi de dafin 2 bucati
  • ardei tocat 50 g.
  • sos de rosii 100 ml.
  • piper proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu multe legume 2:

Carnea macra de vacuta se taie patratele, se pune la fiert cu ceapa in apa cu putina sare, la oala minune, cca. o ora. Dupa ce s/a fiert carnea se adauga legumele asortate, foile de dafin, ardeiul tocat marunt, sosul de rosii, se asezoneaza de sare, piper si se mai lasa la fiert, la foc potrivit, cca. 30 de minute. Se serveste fierbinte cu o lingura de smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu multe legume 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.01.2012, 20:51

Bunaaa!!!!

Panacris 1

28.01.2012, 21:13

Pentru toate fetele

corina241 1

28.01.2012, 22:13

Ne incalzim cu ciorbitza asta bunaaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta