Ciorba de praz

de Bunica in Supe/Ciorbe, 14 Dec 2009 | 23110 vizualizari

 

Fiind post , m-am gandit ca e buna o ciorba de praz.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de praz potrivite
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de telina mica
  • 200 ml. suc de rosii
  • fidea
  • zeama de varza
  • sare
  • verdeata
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz:

Se curata radacinoasele ,se spala, se dau pe razatoare si se pun la fiert. Prazul se spala ,se taie, dupa preferinta  rondele sau marunt ,si se pune peste radacinoase. Se lasa la fiert 10 -15 minute, se adauga sucul de rosii, apoi zeama de varza si fidea la sfarsit. Dupa ce a dat cateva clocote se potriveste de sare si se adauga uleiul. Cand s-a racit se pune verdeata proaspata sau uscata.

TIPS-URI

1

prazul fierbe foarte repede

2

se poate face si fara zeama de varza (fiecare o acreste dupa gust)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

ANCA 1

16.12.2009, 22:49

intre preferatele mele!! musai cu zeama de varza si eu! merge ff bine si orez in loc de paste.

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:09

Adinuta 1

21.12.2009, 16:57

Daca e ciorbita cu legume, sigur imi place o s-o incerc, Bunica!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de mazare la Blenderul Oster- reteta video