Ciorba de post

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Mar 2017 | 4235 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 400 gr boabe albe de fasole prefiarta (congelata am avut eu)
  • 1 conserva de fasole rosie scursa si clatita sub jet de apa rece
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 2 foi dafin
  • 1 praz mic tocat
  • 1 ardei kapia
  • 450gr. legume pentru ciorba congelate
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • cca 3 l apa plata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post:

Fasolea alba prefiarta si congelata am asezat-o in oala, am adaugat prazul tocat, ardeiul taiat bucatele si uleiul, apoi apa plata, pasta de ardei, am lasat la foc mic, pana s-au dezghetat boabele de fasole.

Am adaugat bobitele de mustar, foile de dafin, legumele pentru ciorba si am lasat oala la fiert, cca. 15 minute.

Am adaugat fasolea rosie din conserva scursa si clatita, pasta de tomate, am mai fiert ciorba alte 10 minute.

Am potrivit la gust cu sare si piper, am presarat verdeata proaspata si am servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole "batuta"