Ciorba de porc cu fasole alba si spanac

de katty in Ciorbe, 24 Noi 2017 | 4045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr oase de porc
  • 1 conserva fasole alba
  • 200 gr spanac
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 conserva rosii
  • paprika iute si afumata
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu fasole alba si spanac:

Punem oasele spalate intr-o oala cu apa, la foc. Spumam de cate ori este nevoie.

Fierbem aproximativ 15 minute, apoi adaugam ceapa tocata fin, morcovul taiat cubulete.

Fierbem 10 minute, adaugam rosiile mixate, pasta de gogosari, sare, piper, paprika si boabele scurse din conserva.

Fierbem 10 minute si adaugam spanacul si mararul.

Dam 2-3 clocote si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu fasole alba si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de pui