Ciorbă de pește

de gatitdemine in Ciorbe, 3 Mar 2011 | 6943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Peşte de trei feluri;Doradă Regală,Chefal şi Biban de mare
  • Morcovi,
  • pătrunjel,
  • ţelină
  • Ardei,
  • ceapă ,
  • cartofi
  • Orez
  • Frunze de leuştean
  • Bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de pește:

1.Se căleşte o ceapă tăiată mărunt la scurt timp se adaugă morcovii feliaţi rondele subţiri după care se adaugă apa fierbinte,leuşteanul şi bulionul(am folosit suc proaspăt stors din 6 roşii )

2.Pătrunjelul,ţelina şi ardeii se pun la fiert întregi iar după fierbere se înlătură

3.După ce morcovii sunt aproape fierţi se adaugă orezul şi cartofii tăiaţi cubuleţe.

4.Peştele spălat şi curăţat tăiat în două sau trei se pune la fiert numai când legumele sunt fierte şi la foc foarte mic fără să amestecăm .

5.După aproximativ 15 minute este fiert şi peştele deci este cazul să-l scoatem cu grijă să nu se rupă .

Rezultatul este o ciorbă excelentă care nu mai are nevoie decât de puţină lămâie şi eventual mujdei pentru peşte.În acest fel am servit ciorbă unor invitaţi foarte dragi mie, aceştia apreciind-o foarte tare .  Spor la treabă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de pește" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de peşte din caras, plătică şi păstrăv în stil pescăresc