Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de Micutza Luana in Ciorbe, 22 Feb 2014 | 3977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 litri de apa
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 1 ardei
  • jumatate telina
  • jumatate bulion
  • 3 linguri bulion
  • o cana zeama de varza (dupa preferinta)
  • un ou
  • leustean
  • Pentru perisoare
  • 250 gr carne tocata (porc si vita)
  • o lingura gris
  • sare
  • piper
  • un ou
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Apa se pune la fiert . 

Intre timp curatam legumele le taiem cubulete si le punem in putin ulei la calit .

Le adaugam peste apa cu sare vegeta bulion si lasam sa fiaba legumele.

Intre timp pregatim perisoarele . 

Carnea o amestecam cu oul grisul sare piper si fomam bilute .

Cand legumele sunt aproape fierte adaugam perisoarele si zeama de varza .

Perisoarele sunt gata cand se ridica la suprafata.

Luam de le foc si dregem cu un ou batut bine, si leusteanul 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala si delicioasa de Ciorba de perisoare