MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu cartofi:
Se curata legumele si se toaca .
Intr-o oala cu 3 l apa se pune ceapa , morcovii , telina si frunzele de dafin la fiert.Sarati.
Dupa 15 minute taiati cuburi cartofii si ii adugati la fiert.
Preparati perisoarele amestecand ingredientele date .
Cu mana unsa cu putin ulei formati bilute mici pe care le asezati pe o planseta . Cand ati terminat de formatat toata compozitia introduceti perisoarele in ciorba .
In acest moment reduceti intensitatea focului . Apa nu trebuie sa clocoteasca puternic pentru ca perisoarele sa nu se sfarme .
Se la sa sa fiarba la foc mic inca 10 minute .
La sfarsit se drege ciorba cu bulion , otet iute , sare . se mai lasa sa dea un clocot .
Serviti ciorba cu verdeata presarata deasupra .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.