Ciorba de perisoare cu cartofi

de mihaelar63 in Ciorbe, 23 Feb 2015 | 18592 vizualizari

 

Am inlocuit orezul in ciorba de perisoare cu cartofi .

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 tije apio[ telina verde ]
  • 2 foi dafin
  • 4 cartofi
  • 1 pahar bulion rosii
  • otet cu ardei iute [ ardeiul iute se pune la macerat in otet ]
  • sare
  • Perisoare :
  • 700 gr carne tocata vitel
  • 1 ou
  • 1 lingura pasta ardei rosu
  • 1 lingura ceapa verde tocata
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu cartofi:

  1. Se curata legumele si se toaca .
  2. Intr-o oala cu 3 l apa se pune ceapa , morcovii , telina si frunzele de dafin la fiert.Sarati.
  3.  Dupa 15 minute taiati cuburi cartofii si ii adugati la fiert.
  4. Preparati perisoarele amestecand ingredientele date .
  5. Cu mana unsa cu putin ulei formati bilute mici pe care le asezati pe o planseta . Cand ati terminat de formatat toata compozitia introduceti perisoarele in ciorba .
  6. In acest moment reduceti intensitatea focului . Apa nu trebuie sa clocoteasca puternic  pentru ca perisoarele sa nu se sfarme .
  7. Se la sa sa fiarba la foc mic inca  10 minute .
  8. La sfarsit se drege ciorba cu bulion , otet iute , sare . se mai lasa sa dea un clocot .
  9. Serviti ciorba cu verdeata presarata deasupra .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde