Ciorba de perisoare

de Tabita _ in Ciorbe, 6 Mar 2013 | 8832 vizualizari

 

O ciorba de perisoare buna si hranitoare.

 

INGREDIENTE

  • 1l de supa sau apa + un cub concentrat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ardei verde
  • 1/2 telina mica
  • patrunjel sau leustean
  • 400 g carne tocata
  • 1 ou
  • 3 linguri orez
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se incalzeste supa sau se fierbe apa cu un cub de concentrat.

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt sau se dau pe razatoare.

Se pun in supa.

Carnea se condimenteaza si se amesteca cu orezul si oul. Se formeaza perisoarele.

Se adauga dupa ce legumele sunt aproape fierte si se fierb la foc mic 15-20 de minute.

La final se poate adauga in ciorba de perisoare bulion sau pasta de tomate, sare si piper.

Punem patrunjelul sau leusteanul in ciorba de perisoare si stingem focul.

Ciorba de perisoare se serveste cu smantana si ardei iute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ciorba de perisoare se poate acri cu bors sau zeama de lamaie.

2

Se poate adauga si usturoi si orez la ciorba de perisoare.

3

Pentru a nu se farama perisoarele, trebuie sa ne umezim mainile cu putin otet si ulei cand le formam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde