Ciorba radauteana (varianta mea rapida)

de alinutzika in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 10304 vizualizari

 

Asa prepar eu ciorbica aceasta, pe care o ador:

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate (sau 1 piept de pui dezosat) 
  • 1 morcov mare
  •  1 ceapa 
  • 1 ardei 
  • 2 galbenusuri 
  • 300 ml smantana 
  • sare, piper, vegeta 
  • usturoi - 2-3 catei
  • 2 linguri ulei de masline  
  • otet (optional)
  • tarhon (optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana (varianta mea rapida):

Se taie morcovul rondele si se pune  la calit in  ulei. Pulpele se taie in bucatele mici si se adauga peste morcovi. Se lasa la calit 5 minute, dupa care se adauga apa pana umplem oala. Se pun la fiert ceapa si ardeiul asa intregi, iar dupa ce este fiarta carnea, se scot afara. Se pun condimentele.

Galbenusurile se freaca cu smantana si usturoiul si se adauga treptat in oala, ca sa nu se taie. E gata in max. 30 de minute cu tot cu pregatire.

Cine vrea poate sa o acreasca cu otet, eu una o prefer asa, mai dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana (varianta mea rapida)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

13.07.2011, 22:47

multumesc fetelor

mamaieelena 1

14.07.2011, 09:09

gustoasa ciorbita dar fara vegeta incearca mai sanatos fara adausuri cu chimicale

alinutzika 1

14.07.2011, 21:48

Din pacate, eu folosesc foarte des vegeta...Mi se pare ca fara ea mancarea nu prea are gust..asa ca, incerc sa reduc din alta parte chimicalele...)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole