Ciorba de perisoare

de MonaMimi in Supe/Ciorbe, 25 Noi 2012 | 3868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata
  • orez
  • 4 morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 2 buc patrunjel
  • fasole verde
  • 1 ceapa mica
  • 2 cartofi
  • cateva buchetele conopida
  • verdeata
  • smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Morcovi,patrunjelul,pastarnacul le curatam si le taiem cubulete apoi le calim in putin ulei pana se imoaie putin adaugam apa si lasam la fiert .Intre timp pregatim perisoarele amestecam carnea cu orez ,boia piper sare si putina verdeata tocata marunt.Cand a inceput sa fiarba supa adaugam cartofi curatati si taiati cubulete,fasolea verde si ceapa,lasam sa fiarba putin apoi formam din carne bilute date prin smantana si le punem in supa  la fiert,spre finalul fierberi punem conopida, sare,smantana lasam putin la fiert, adaugam verdeata dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.11.2012, 22:18

Imi place si de mult nu am servit...

Sim0na 1

27.11.2012, 19:36

eee... mi-ai dat idee ptr maine!!

MonaMimi 1

27.11.2012, 20:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare