Ciorba de inimi si pipote

de Bucataras Diana in Ciorbe, 3 Apr 2019 | 3915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 600 g inimi si pipote de pui,
  • cca 500 g spinari pui,
  • 600 g cartofi,
  • 1 dovlecel,
  • 1 telina,
  • 2 fire praz,
  • 1 ceapa,
  • 1 pastarnac,
  • 2 ardei capia,
  • 4 morcovi,
  • sare,
  • 1 l bors,
  • leurda
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de inimi si pipote:

Spalam pipotele, inimile si spinarile de pui si le punem la fiert.

Intre timp pregatim legumele. Curatam si taiem cartofii, ardeii si dovlecelul cubulete, radem morcovii, telina si pastarnacul. Tocam ceapa si prazul marunt.

Dupa ce spumuim bine carnea, adaugam sare si lasam sa dea intr-un clocot. Scoatem carnea din ciorba, lasam sa se racoreasca si o scoatem de pe oase. Oasele le dam pisicilor.:P.

Punem legumele la fiert. Cand incep sa fiarba, adaugam carnea. Separat fierbem borsul.Potrivim gustul de sare, adaugam borsul si mai lasam sa dea cateva clocote. Adaugam leurda (am avut congelata), mai lasam sa fiarba un pic si inchidem focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de inimi si pipote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]