Ciorba de fasole verde

de susu in Ciorbe, 17 Sep 2012 | 6500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan mare de fasole verde conservata sau ½ kg proaspata
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 dovlecel
  • ½ kg rosii
  • Pasta de tomate
  • Bors
  • Verdeata (leustean, marar, patrunjel)
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita curry
  • Vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde:

Ceapa taiata cubulete se caleste in putin ulei cald, se adauga ardeiul capia cubulete si apoi morcovul ras fin dupa care urmeaza radacinoasele rase prin razatoarea mare sau cubulete dupa preferinta. Se adauga apa fiarta si dovleceii taiati cubulete. Dupa ce au fiert legumele se adauga pulpa de rosii, fasolea care este aparoape fiarta si verdeturile. Se potriveste de condimente, se adauga verdeata toccata si se acopera. Se serveste atat rece cat si calda cu smantana sau iaurt acru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de fasole pastai cu smantana