Ciorba de fasole cu costita

de Ubulika in Ciorbe, 2 Dec 2011 | 5788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • costita afumata,1 bucata mare
  • 0,5 kg fasole boabe
  • 3,4 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • jumate de telina
  • 1 ceapa
  • tarhon in otet
  • 100 ml bulion
  • 2 linguri faina
  • 2 ling ulei
  • sare
  • 1 lg mica bors pt un plus de gust
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu costita:

Se pune fasolea cu o seara inainte la inmuiat. Se pune la fiert schimbandu-i apa de 3 ori. Punem apa in cucta, apoi fasolea, morcovii rondele, patrunjelul, telina si jumatate din costita. Umplem cu apa sa nu depaseasca f mult peste jumatate. Punem capacul si lasam sa fiarba 1h.

Intre timp cealalta jumatate de costita o punem la fiert intr-o craticioara cu un varf de vegeta. Cand fasolea este gata, punem peste ea si cealalta bucata de costita. Intr-o cratita facem un rantas din ulei+ceapa+boia, apoi faina si bulionul. Stingem cu apa din cucta si lasam sa dea cateva clocote. Punem peste ciorba,adaugam si lingurita de bors magic,putin otet din borcanul cu tarhon.Lasam 10 minute si punem tarhon tocat.

Se serveste cu mulllllllllllta ceapa rosie:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu costita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat