Ciorba de fasole cu afumatura

de Pasiune pentru bucatarie in Supe/Ciorbe, 30 Ian 2011 | 8431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole 
  • carne de porc afumata 
  • 1 ceapa  
  • 1 morcov 
  • 2 rosii 
  • 1 foaie de dafin 
  • 2 linguri cu pasta de tomate 
  • tarhon 
  • cimbru
  • sare,ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

Se lasa fasolea la inmuiat pana a doua zi. Fasolea se fierbe 10 minute in apa cu sare,apoi se arunca apa in care a fiert si se inlocuieste cu alta. Se fierbe la foc mic pana se inmoaie boabele. In paralele punem carnea la fiert cu sare pana se inmoaie putin si apoi o adaugam la fasole.
Calim ceapa cu morcovul si stingem cu pasta de tomate.Adaugam prajeala,rosiile decojite si zdrobite ,foaia de dafin si cimbrul  si lasam la fiert la foc mic pana scade.Condimentam si sevim alaturi de o ceapa "sparta":))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu bors