Ciorba de costita de porc

de marcela1979 in Ciorbe, 3 Ian 2013 | 11145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr costita afumata de porc
  • 250 gr costita de porc proaspata
  • 4 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 1 aedei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 200 gr smantana
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • sare,piper
  • 200 ml bors de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de costita de porc:

Intr-o oala de 8l se pune la fiert carnea.Se curata ceapa,morcovii,patrunjelul si telina si se toaca marunt.Ardeiul gras se toaca cubulete.Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga ceapa tocata,zarzavatul tocat si ardeiul tocat si el.Se lasa sa fiarba un pic apoi se adauga cartofii taiati cubulete.Se lasa sa fiarba pana sunt fierte toate.Se adauga sare si piper dupa gust,200 ml de bors de casa,si se face o dreseala din 2 galbenusuri cu smantana care se adauga in ciorba.Albusurile se pun si ele in ciorba.La sfarsit se pune frunzele de patrunjel tocate si o lingurita de tarhon uscat .Se lasa sa mai dea un clocot si se stinge focul.Se serveste calda .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de costita de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

04.01.2013, 14:15

buna rau

adry88 1

04.01.2013, 17:37

vreau si eu o portie

Bya Ralu 1

07.01.2013, 20:46

ce ciorbita buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu zeama de varza