Ciorba de ciuperci - de post

de Sidy in Ciorbe, 3 Dec 2010 | 7943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci Pleurotus sau o cutie cu ciuperci taiate
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 5-6 catei usturoi
  • sare, piper
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci - de post:

Se curata zarzavatul.

Morcovii, ceapa, ardeiul curatate si taiate marunt se calesc in putin ulei. Se adauga apoi rosiile taiate cubulete si patrunjelul taiat cubulete. Umplem oala cu apa si adaugam apoi ciupercile taiate fasii. Lasam sa fiarba toate legumele, potrivind gustul de sare piper si vegeta.

Cind sunt toate fierte se adauga usturoiul pisat marunt, putin bulion daca vreti ca ciorba sa fie mai acra si lasam sa dea un clocot . Deasupra se poate pune patrunjel verde tocat.


TIPS-URI

1

Daca nu doriti sa fie de post, ciorba se drege cu un galbenus de ou amestecat cu 200 ml smantana si un polonic de ciorba fierbinte, care se rastoarna in oala dupa ce ati stins focul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra cu afumatura de porc