Ciorba de cartofi cu tarhon si kaizer

de claudiaO in Ciorbe, 10 Ian 2014 | 4617 vizualizari

 

Am descoperit aceasta reteta intr-un numar al revistei "Bucataria pt toti" acum vreo 3 ani. Si de atunci am repetat-o de cateva ori bune...este densa, gustoasa si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 2 buc pastarnac
  • 1 buc rad. patrunjel
  • 1 telina mica
  • 3 oua
  • 250 gr samntana
  • tarhon la otet
  • sare si otet
  • 1 lingurita cu vf de cimbru uscat
  • 250 gr kaizer afumat taiat julliene si rumenit in tigaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu tarhon si kaizer:

Curatam radacinoasele si le punem la fiert in apa rece. Cand incep sa se patrunda, adaugam cartofii taiati cuburi maricele (1,5x1,5 cm), sare si cimbrul si fierbem pana se patrund bine. Dregem ciroba cu otet si smantana amestecata cu ou si potrivim de sare. Cand este gata punem tarhonul tocat si kaizerul rumenit; amestecam inica odata in oala si ...poftiti la masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu tarhon si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]