Ciorba de fasole verde

de Corinuta in Ciorbe, 4 Oct 2010 | 3742 vizualizari

 

Ideea mi-a dat-o Nadina, reteta difera ptr ca eu nu folosesc bors:)

 

INGREDIENTE

  • 800 g fasole 
  • 2-3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 400 ml suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • sare, piper macinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde:

Se spala fasolea, se curata de codite si se taie dupa preferinte. Se opareste cateva minute in apa cu sare, apoi se strecoara.

Ceapa se curata si se toaca, morcovii si pastarnacul se curata si se dau pe razatoarea mare. Ardeiul se spala, se curata si se taie cuburi. Se calesc toate legumele in ulei cateva minute, amestecand din cand in cand, apoi se adauga 3 litri de apa si se lasa sa fiarba.

Se adauga fasolea cand legumele sunt fierte de jumatate. Cand fasolea s-a inmuiat se adauga sucul de rosii si se condimenteaza ciorba. Se mai lasa sa fiarba vreo 5 minute, apoi se ia de pe foc.

La servire se poate adauga smantana sau verdeata tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Corinuta 1

05.10.2010, 12:35

Rocsimultumesc!

gaby_duceag 1

05.10.2010, 12:38

ce-mi place cum arata!

Corinuta 1

06.10.2010, 10:27

Gabytza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu aripi de pui si taitei