Ciorba de cartofi

de nyana in Ciorbe, 29 Noi 2009 | 7629 vizualizari

 

foarte simpla foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei
  • 1 morcov mare
  • o telina
  • un pastarnac
  • 2 ardei rosii
  • o ceapa potrivita
  • 2 cartofi mari
  • o conserva rosii taiate
  • 250 ml bors
  • 3 cani apa
  • o legatura patrunjel
  • sare piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Se curata  ceapa ,morcovul, telina, pastanacul si ardeii, se spala bine si se calesc in uleiul incins bine intr-o oala de 3-4 litrii.

Dupa ce s-au inmuiat legumele se adauga cele 3 cani de apa ,sarea si piperul se acopera cu un capac si se lasa la fiert. Intre timp curatam cartofii de coaja ii taiem bucati potrivite si ii lasam intr-un bol cu apa . Dupa ce s-au fiert legumele se adauga cartofii si se lasa la fiert cu capacul pus.  Dupa ce au fiert si cartofii adaugam rosiile din conserva  si borsul lasand la fiert 10 minute . Dupa cele 10 minute gustan sa mai potrivim de sare si piper apoi adaugam patrunjelul tocat marunt si inchidem focul.

Pofta buna

 

TIPS-URI

1

optional se poate servi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

29.11.2009, 17:31

cu smantana nu am mancat niciodata, dar ciorba asta este printre preferatele mele! dar mie imi place mai mult sa fie acrita cu zeama de varza, este nemaipomenita!

nyana 1

05.12.2009, 23:41

borsul este facut de soacra mea dar am s-o intreb si iti voi spune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]