Ciorba de burta

de ralu_ca in Ciorbe, 26 Ian 2014 | 11083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,6 kg burta fideluta prefiarta
  • 2 oase vita si porc
  • 1 telina mare
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • delikat
  • sare
  • pentru dres ciorba:
  • 6 galbenusuri
  • 800 g smantana
  • otet
  • felii gogosar in otet
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Intr-o oala am pus apa si oasele la fiert, se spumeaza, apoi adaugam legumele intregi si cand sunt aproape fierte adaugam si burta fideluta. Lasam sa fiarba foarte bine ( mai spumam ) apoi scoatem cu spumarul oasele ( taiem bucati mici carnea de pe oase si introducem din nou in apa) apoi scoatem si legumele. Adaugam sare, putin delikat, putin otet ( toate dupa gust ). Intr-un vas turnam smantana pe care o amestecam f bine cu galbenusurile in care vom adauga zeama din ciorba ( 3-4 polonice ) astfel incat compozitia sa ajunga la temperatura ciorbei. Se amesteca totul si la final adaugam si felii de gogosar in otet.

Se serveste cu smantana si mujdei de usturoi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec