Ciorba cu perisoare

de Ubulika in Ciorbe, 15 Dec 2011 | 4423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata 350 g - asta e in functie de cate perisoare vreti sa iasa
  • 4l apa
  • 1 ceapa , 100 g orez
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel si 1 pastarnac
  • 1 ou crud
  • 2 ling ulei
  • jumate de telina
  • sare,boabe piper,boia,piper macinat
  • pasta de ardei
  • bors magic de legume
  • leustean
  • faina
  • 1 vf ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

Se spala ,se curata si se taie cubulete zarzavaturile .Se pun la fiert cu 3 boabe de piper.

Carnea tocata se pune intr-un castron,adaugam oul ,condimentele si orezul spalat si ales in prealabil.Prajim ceapa si o punem peste amestec.Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

Ne dam mainile cu putina faina si formam perisoarele,bilute mai mici sau mai mari.

Cand sunt fierte zarzavaturile punem perisoarele ,pasta de ardei si ardeiul iute.Cand sunt gata ele se ridica la suprafata.

La sfarsit punem 2 linguri bors magic.Lasam 5 minute,presaram leustean tocat si un vf de lingurita ulei,apoi stingem focul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui, dreasa cu smantana si lamaie