Ciorba cu perisoare

de deyutzky in Ciorbe, 5 Sep 2011 | 5378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt perisoare:
  • 500 gr carne tocata
  • 1 mana de orez
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • Pt ciorba:
  • 1 ceapa
  • jum de dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • conopida
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 500 ml bors
  • delikat
  • sare
  • marar
  • patrunjel
  • 1 mana de orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

Carnea o amestecam cu orezul, ouale, sarea si piperul pana se formeaza o pasta. Formam perisoarele in mana si le punem pe un fund de lemn.

Legumele le taiem in cubulete mici, conopida o rupem buchetele.Punem toate legumele la fiert cu putina sare si delikat iar cand apa fierbe adaugam orezul ramas.

In timp ce ciorba clocoteste dam la foc mic si adaugam perisoarele una cate una.

Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata adaugam borsul si mai adaugam sare si delikat cat mai este nevoie. Mai lasam la foc mic inca cateva minute iar la sfarsit punem mararul si patrunjelul.

Pofta buna:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

deyutzky 1

06.09.2011, 20:06

multumesc luk lau bunica

allinutza 1

07.09.2011, 20:33

o bunatate de ciorbita

Dya Daniela Andrei 1

07.09.2011, 22:35

atat de buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]