Ciorba taraneasca

de Miha in Ciorbe, 16 Mai 2009 | 6883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 bucate telina
  • 1 foaie de dafin
  • 1 rosie
  • verdeata
  • sare
  • 500 ml bors
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca:

Tot zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare,aproximativ jumatate de ora.

Se adauga cartofii si rosia  cubulete si foaia de dafin.

Cand au fiert si cartofii se acreste cu bors,se adauga verdeata si se potriveste de sare.

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

yammy 1

17.05.2009, 19:00

Asta e preferata mea, numai ca pun si varza si orez pap cate 2 farfurii odata

Miha 1

17.05.2009, 22:53

Da,stiu ca se (mai) pune si varza,dar eu o evit din cauze de pitici. Si nu unii oarecare,ci unii mofturosi.

yammy 1

20.05.2009, 15:39

ei fiecare dupa gust, eu de exemplu pun ceapa tocata cat se poate de marunt, morcovi daca s-ar putea deloc daca am fi toti la fel ar fi monotonie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]