Ciorba cu fasole verde si taietei "adevarati"

de CookieMonster in Ciorbe, 5 Sep 2013 | 3803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g fasole verzi
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi medii
  • 1/2 ardei gras galben
  • 35 g rosii cherry
  • 2 crengute de cimbru
  • 2 crengute de leustean
  • 1 legatura de patrunjel
  • oasele a 2 piepturi de pui (osul ramas dupa ce am dezosat pipetul)
  • 2 spinari de pui
  • 250 ml bors de putina
  • sare
  • piper

Pentru taietei

  • 150 g faina
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu fasole verde si taietei "adevarati":

1. Puneti la fiert pipeturile si spinarile de pui.

2. Spalati si curatati fasolele, ceapa, morcovii, rosiile si jumatatatea de ardei.

3. Fasolele se taie in 2 sau 3, ceapa, morcovii si ardeiul cubulete mici, iar rosiile in 4.

4. Cand puiul a fiert, se scoate, se spala bine si se desprinde carnea de pe oase.

5. Legumele se pun la fiert impreuna cu puiul intr-o noua apa. Adaugam patrunjelul bine spalat si scuturat, leusteanul si cimbrul. Condimentam cu sare si piper.

6. Pentru a pregati Taieteii de casa spargem 2 oua desupra fainii si amestecam bine pana se formeaza un aluat neaderent. Intindem bine aluatul pe masa de lucru presarata cu faina, apoi il rasucim, asteptam 10 minute sa se usuce si taiem la dimensiunea dorita. Ii scuturam putin sa se desprinda si ii lasam acoperiti pana ii punem in oala.

7. Cand legumele sunt bine fierte adaugam borsul, il lasam sa dea in clolot si punem taieteii. Lasam totul la foc mediu 15 minute si gata :D

 

Pofta mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu fasole verde si taietei "adevarati"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole uscata cu kaizer afumat