Ciorba cu ciuperci Portobello

de ExploraCuisine in Ciorbe, 2 Mar 2011 | 7127 vizualizari

 

O ciorba extraordinar de gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci Portobello  
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei
  • 1 felie telina
  • 3 catei usturoi mari
  • 1 ou
  • 250 g smantana grasa
  • 100 g iaurt   
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu ciuperci Portobello:

Se spala ciupercile, se curata de coaja si se taie felii.

Celelalte legume se curata de coaja, ardeiul se toaca marunt, iar radacinoasele se dau pe razatoare.

Intr-o oala mai adanca punem o lingura de ulei si calim putin morcovul cu telina.

Dupa ce s-au inmuiat putin, adaugam ciupercile, ardeiul si 2,5 litri de apa, condimentam cu sare, piper si lasam sa fiarba la foc mic timp de 40 minute.

Cand ciupercile sunt fierte, batem oul intr-un bol, amestecam cu usturoiul zdrobit, smantana si iaurtul, punem 2 polonice din supa si omogenizam amestecul, iar apoi il punem peste ciorba data deoparte.

Condimentam de sare si piper si lasam sa se racesca putin. Servim cu smantana si patrunjel presarat. Bon appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu ciuperci Portobello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]