Ciorba cu chiftelute din ficat de pui

de Lau in Ciorbe, 20 Mai 2011 | 5940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 rosie
  • 2 ardei rosii
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • 2 pulpe
  • 500 g ficat
  • pesmet
  • 2 oua
  • sare
  • boia dulce
  • zeama de lamaie
  • fidea
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu chiftelute din ficat de pui:

Curatam morcovii, cartofii, ceapa, ardeiul, apoi le taiem bucati mai mari si le punem la fiert impreuna cu pulpele dezosate. Spalam rosia si o taiem dupa care o adaugam in oala.

Intre timp  tocam ficateii de pui, ii condimentam cu sare, boia dulce, piper si ulei, adaugam si ouale si amestecam. Le trecem prin pesmet si formam chiftelutele.

Punem chiftelutele in ciorba si lasam sa fiarba timp de 1 ora, cand chiftelutele se ridica inseamna ca sunt fierte. Cand au inceput sa se ridice adaugam fideaua si lasam sa mai fiarba 5 minute. Stingem focul adaugam zeama de lamaie si sare dupa gust

Se serveste cu patrunjel verde si smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu chiftelute din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecel cu rosii si scarita afumata