Ciorba cu carnati si mazare

de mihaelar63 in Ciorbe, 14 Ian 2011 | 8379 vizualizari

 

De cum e sezonul ,saptamanal fac cate o ciorbita care sa aiba un piculet de afumatura de casa .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carnat afumat de casa
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • un ardei rosu
  • 1 lingura  de pasta de ardei
  • 1/2 telina 
  • 2 linguri ulei
  • 1 cana mazare
  •  codite praz verde 
  • 1 cana bulion de rosii  sau bors
  • Optional galuste din oua + faina alba .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carnati si mazare:

  1.  Legumele se curata , se spala si se taie dupa preferinta .
  2.  Caliti legumele in ulei , adaugati mazarea si carnatul feliat .
  3.   Puneti totul intr-o oala sub aburi +3 l apa .
  4.  Se fierbe 25 min din momentul cand incepe sa suiere .
  5.  Raciti oala sub jet de apa rece si deschideti capacul .
  6.  Acriti cu bulion sau borsdupa preferinta .Presarati cu ceva verdeata .
  7.  Optional  puteti face si galuscute din ou+ faian alba .

TIPS-URI

1

NU mai puneti sare ,cea din  carnatii  afumati  ar putea fi suficienta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carnati si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

zaharia_mihaela2005 1

14.01.2011, 18:19

daca e cu afumatura vreau si eu

RuxyRux 1

14.01.2011, 23:13

Delicioasa Mihaela...si cine rezista la afumatura?

MIUTA 1

14.01.2011, 23:57

Super gustoasa ciorbica .Pupici pentru frumosul mic din poze

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec