Ciocanele cu cartofi la cuptor

de Bucataras Diana in Pui, 26 Mar 2018 | 2955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele de pui
  • 8-10 cartofi
  • 1 capatana usturoi
  • 400-500 g rosii cherry
  • 200 ml vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele cu cartofi la cuptor:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete.

Curatam si pisam usturoiul.

Amestecam ciocanelele cu cartofii, rosiile taiate in jumatati, usturoiul si uleiul. Asezonam cu sare, piper si cimbru dupa gust. Asezam ingredientele intr-o tava, turnam apa, apoi vinul si dam la cuptor. Lasam pana scade sosul si se rumenesc cartofii. La jumatatea timpului, intoarcem ciocanelele.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu cartofi crocanti