Cici

de Angelina_Elena in Paste, 11 Noi 2011 | 18328 vizualizari

 

Cici-preparat din faina,apa si sare,care se fierb in apa in care s-a fiert fasolea

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • apa
  • 500 g faina
  • sare
  • secretul gustului
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cici:

Se fierbe fasolea in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert strecuram boabele de fasole, iar apa in care s-a fiert se pune deoparte.

Se pregatesc cici: intr-un vas se pune faina, sarea si apa cat cuprinde. Framantam pana obtinem un aluat elastic. Se ia cate o bucata de aluat si se intinde cat mai subtirel. Dupa ce i-am facut ii punem la fiert in apa de la fasole. Sunt gata in momentul in care se ridica la suprafata. Se scot pe o farfurie se pune peste ei sare/secretul gustului si putin ulei. Se amesteca bine. Se servesc calzi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)