Tagliatelle cu piept de pui

de nico15 in Paste, 14 Noi 2010 | 4412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tagliatelle
  • 2 bucati piept de pui
  • 3 -4 rosii cherry
  • 1 frunza de menta
  • 2 felii de bacon
  • 50-100 gr de untulei, sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu piept de pui:

Tagliatellele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet cand sunt fierte se scot se arunca apa in care au fiert si se pune apa rece peste ele.
In wok sau tigaie se pune untul in care se caleste cele 2 felii de bacon taiate subtiri si rosiile taiate marunt. Pieptul de pui se pune la gratar si se lasa 20-25 de minute se ia de pe grill cand sunt facute. Pastele se scurg de apa si se adauga in wok. Pieptul de pui se ia de pe grill si se taie feliute subtiri, adaugandu-se si el in wok langa paste se mai lasa 5-7 minute si se verifica daca sunt gata. Se orneaza cu o frunzulita de menta.
Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos si paste