Chipsuri de casa, fara E-uri

de Sanda s in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2011 | 14644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • Ulei
  • Condiment: sare, boia de ardei, vegeta, praf de usturoi (la alegere)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri de casa, fara E-uri:

Cartofii, ii curatam si ii spalam.

Cel mai important la felierea chipsurilor de casa, este felierea cartofilor. Pe razatoare, cu cutit special sau cu cutitul normal, cat mai subtiri!!!

Dupa curatare, punem cartofii intr-o scurgatoare si ii spalam sub jetul de apa, dupa care ii lasam la scurs.

Intr-o cratita punem ulei din belsug la incins. Intre timp cartofii ii impachetam intr- un servetel  pentru ca sa se absoarba apa.

Dupa ce s-a incins uleiul, punem feliile de cartofi in cratita si ii lasam la prajit amestecand si invartind feliile pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri de casa, fara E-uri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

deyutzky 1

14.10.2011, 19:18

Panacris 1

01.03.2012, 08:54

Deliciosi!

Sanda s 1

03.03.2012, 00:03

panacris multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]