Chiftelute Marinate

de mimmi in Mancaruri cu carne, 11 Aug 2010 | 6145 vizualizari

 

INGREDIENTE

Chiftele:

  • 500 g carne tocata
  • usturoi
  • patrunjel proaspat
  • 4 felii de paine
  • sare,piper,boia
  • 2 oua

Sos:

  • 1 sticla bulion
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • foi dafin
  • 1/2 cana apa
  • 1 lingurita zahar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute Marinate:

  • Chiftelute:

Ceapa se toaca  marunt,se pune peste carnea tocata,se adauga painea inmuiata in apa si stoarsa bine,ouale,patrunjelul tocat marunt,condimentele si usturoiul pisat.Se framanta toate.Se formeaza bilute si se pun intr-o tava pe hartie de copt.Cuptorul trebuie sa fie incins bine si se lasa chiftelutele cca 50 de minute.

  • Sos:

Se toaca ceapa,se taie ardeiul cubulete si se calesc in putin ulei.Se adauga apa,bulionul,zaharul,sare si foile de dafin.Intr-un bol se pun 3 linguri de sos si faina.Se amesteca si se toarna peste restul.Se amesteca pe foc cam 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute Marinate" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu ficat de curcan.