Chiftelute de dovlecei cu masline si branza feta

de housy in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2010 | 4762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dintr-un dovleac mai mare
  • 100 g branza feta
  • 5-6 masline negre mamouth
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceasca faina
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu masline si branza feta:

- se curata de coaja si seminte dovleacul, dupa care se spala

- jumatate din el se da pe razatoarea mare

- se scurge foarte bine de zeama (eu am strans in pumn cu forta pentru a termina mai repede)

- se curata 3 catei de usturoi si se toaca marunt

- intr-un bol se amesteca dovlecelul cu oul, faina, sarea, piperul, mararul, patrunjelul si usturoiul.

- se adauga apoi brnaza feta si maslinele in prealabil curatate de samburi si taiate marunt.

- intr-o tigaie, in uleiul incins, se pun chiftelutele cu o lingurita.

- se prajesc pe abele parti si se scot pe un servetel de hartie.

- se servesc reci, cu mustar

 

                                                        De sezon! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu masline si branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de ciuperci si branza