Chiftelute de dovlecei cu branza telemea

de claudiaO in Mancaruri de legume, 23 Iun 2014 | 5592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 1 legatura mare de marar
  • 1 legatura mare de ptrunjel
  • 3 oua
  • 5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei pentru prajit
  • 100 gr branza telemea mai tare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu branza telemea:

Dovleceii ii spalam si ii dam pe razatoare cu ochiuri mari. Presaram peste ei putina sare si ii lasam vreo 15 minute; ii stoacem bine si ii punem intr-un castron. Adaugam verdeata, usturoiul pisat, sare, piper, delikat, branza si la final faina si amestecam bine sa se omogenizeze.

Punem ulei intr-o tigaie la incins si asezam cu o lingura gramajoare din compozitie pe care le aplatizam. Prajim pe ambele parti.

Sunt bune si calde si reci alaturi de o salata de rosii.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca le doriti dulci, puteti renunta la telemea si verdetuir+ usturoi, adaugand ceva zahar si esenta de vanie si rom.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Valclaudia 1

23.06.2014, 21:42

laura_n 1

24.06.2014, 10:55

imi plac de mor!

MotanLaOale 1

25.06.2014, 00:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din legume la cuptor