Chiftelute de conopida

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 22 Sep 2010 | 14316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida fiarta pe jumatate in apa usor sarata
  • 2 oua
  • piper
  • 1 capatana usturoi
  • 200g branza de oi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 2-3 linguri faina
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de conopida:

zdrobesti conopida si o amesteci cu usturoiul pisat,piper,sare,ouale batute,branza rasa,patrunjelul tocat,bicarbonatul si faina.iei cu lingura si  formezi chiftelute pe care le prajesti in ulei incins.scoti chiftelutele pe hartie absorbanta.

servesti cu sos tartar sau iaurt!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

alinutza656 1

23.11.2010, 12:56

buna
Am facut si eu dar mi+au iesit cam uleioase. care e secretul,unde am gresit?

vero_closca 1

29.11.2010, 08:42

poate era focul prea mic sau mai trebuia pusa putina faina!

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]