Chiftelute cu verdeata la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2011 | 4423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata amestec(porc cu vita,sau alte combinatii care va plac)
  • 1 cartof nou(sau 2 daca sunt micuti)
  • 1 feliuta paine
  • 3-5 fire usturoi verde
  • 3-4 fire ceapa verde
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 1-2 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu verdeata la cuptor:

Cartoful il spalam,il radem de coaja si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

ceapa si usturoiul il curatam,il spalam si le tocam in blender.

mararul si patrunjelul il spalam,le indepartam cozile si il tocam.

intr-un bol punem carnea.

peste adaugam toate verdeturile.

painea o inmuiem in putina apa si o punem sfaramitata in bol.

adaugam  cartoful si ou.

condimentam cu sare si piper,dupa gust.

amestecam bine de tot toate condimentele.

luam o tava de aragaz si o tapetam cu hartie de copt.

modelam chiftelele si le asezam in tava,pana terminam toata compozitia.

dam tava in cuptorul incins ,la o temperatura potrivita si le lasam acolo pana sunt gata.

Acum va doresc pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu verdeata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin cu cartofi si sparanghel