Chiftelute cu rosii

de Lau in Pui, 3 Iun 2011 | 2644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • 2 linguri faina alba
  • sos:
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • rosii cherry cu condimente(borcan cumparat)
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu rosii:

Se curata usturoiul se piseaza, morcovul se curata si se da prin razatoare, painea se inmoaie in apa si se scurge bine de apa. Se adauga si restul de ingrediente si se  amesteca, se lasa 30 min sa se odihneasca

Ne udam mana si formam chiftelele, apoi le prajim in ulei incins. Le scoatem intr-o strecuratoare sub care avem un platou

Sosul-curatam ceapa si usturoiul, le tocam marunt si le punem in tigaie cu uleiul incins

le lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam 200 ml de apa si rosiile,potrivim de sare

lasam sa dea in clocot si adaugam chiftelele, le lasam putin sa fiarba impreuna

se serveste cu piure sau ce dorim ca garnitura

se orneaza cu patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu sos alb de cascaval