Chiftelute

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2009 | 7740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3 linguri faina
  • 1 ou
  • 2 catei usturoi
  • delikat,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

-Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei,apoi se amesteca bine cu celelalte ingrediente, cu usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat marunt.
-Se formeaza chiftelutele si se prajesc in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval in cosulete