Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2013 | 5070 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: friganele, mic dejun, retete Aperitive / Garnituri
Ouale se bat ca pentru omleta
Se da painea prin ou si se prajeste in ulei
inainte de a se da paine prin ou se poate inmuia si in lapte
de Rocsi 9
de Bucataras 6
de laura_n 7
de elena1988 1
Bunica 1
Un mic dejun satios!
Rocsi 1
Alexandra Burz 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:43
ieri la 18:06
ieri la 10:56
pe 09.04 la 08:39
pe 09.04 la 08:34
3 comentarii
de Criss 6
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
Rocsi
MotanLaOale
vasimur
UrsanMihaela
margot12 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
camic 1
Dan Bucataru 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!